Auton käsinpesu
Käsinpesu, kuivaus
alk. 20,00 €

Auton kovavahaus
Sisältää käsinpesun ja vahauksen
alk. 80,00 €

Auton koneellinen kiilloitus
Koneellinen kiilloitus suositellaan naarmuuntuneelle ja haalistuneelle maalipinnalle. Kiilloitus poistaa naarmuja ja ehostaa maalipinnan värisävyjä. Kiilloitus sisältää vahauksen. Emme takaa kaikkien naarmujen poistamista.
alk. 150,00 €

KORREK PRO CERAMIC TFC NANOSEAL 4K
NANOSEAL 4K on keraaminen TFC-pinnoite ammattikäyttöön. Se suojaa auton pintaa tehokkaasti naarmuuntumiselta ja peittää olemassa olevia naarmuja. NANOSEAL 4K muodostaa tiiviin, lakkamaisen ja kiiltävän pinnan. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä suojaa syövyttäviltä aineilta ja UV-säteilyltä. NANOSEAL pinnoitteen kesto keskimääräisellä autonkäytöllä n. 1-2 vuotta.
[ LUE LISÄÄ ]
alk. 250,00 €

KORREK PRO PROQUARTZ
KORREK PRO PROQUARTZ on Suomessa ammattikäyttöön kehitetty kova ja kestävä Ceramic TFC-sarjan keraaminen pinnoite. Ceramic TFC PROQUARTZ suojaa pintaa tehokkaasti, vähentää naarmuuntumista ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös vanteet.Pinnoite kuivuu muodostaen tiiviin ja lakkamaisen, kiiltävän pinnan. Pinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä antaa suojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.
PROQUARTZ keraamisen pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 2-3 vuotta.
[ LUE LISÄÄ ]
alk. 350,00 €

KORREK PRO CERAMIC TFC CURE
Pinnoite hylkii erittäin tehokkaasti vettä, likaa sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti UV-Säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta. Auton on helppo pitää puhtaana pinnoituksen jälkeen.
CURE pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit ja suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. CURE pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on jopa yli viisi vuotta.
[ LUE LISÄÄ ]

alk. 490,00 €

Ikkunoiden pinnoitus
Pitkäikäinen pinnoite ikkunoille. Parantaa näkyvyyttä ja estää likaantumista. Vähentää huomattavasti pyyhkijöiden käyttötarvetta.
alk. 40,00 €

Sisäpuhdistukset
Sisältää ajoneuvon imuroinnin, muovipintojen käsittelyn sekä ikkunoiden pesu sisäpuolelta.
alk. 50,00 €

Sisäpesu
Sisustan pesu tekstiilipesurilla, muovipintojen käsittely sekä ikkunoiden pesu sisäpuolelta.
alk. 100,00 €

Pesupaketti
Kahden tai useamman palvelun paketti, yhteen tai useampaan autoon!
KYSY TARJOUS!

 

Hinnastomme voimassa 20.12.2018 alkaen, pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.
Hintamme sisältävät ALV:n.